Barista inhuren – Geschikt voor ieder evenement!

B

Een mobiele koffiebar, luxe theebar en een smoothiebar, dit koffie bedrijf heeft het allemaal. Op een evenement wordt vaak niet genoeg aandacht besteed aan koffie. Bovendien wordt er vaak gedacht dat goede koffie veel tijd in beslag neemt. Bij dit koffiebedrijf bewijzen wij het tegendeel. U kunt een barista inhuren op uw evenement om uw gasten een heuse koffiebeleving mee te geven. Binnen korte tijd voorzien wij uw gasten van de beste koffie en met onze gastvrijheid zorgen we voor een prettige service. Het bedrijf bestaat sinds 2006 om de koffiebeleving te verbeteren en sindsdien hebben wij al vele mensen blij gemaakt.

 

Barista inhuren voor ieder evenement

Voor ieder evenement hebben we een geschikte bar voor u. Dit koffiebedrijf is niet alleen expert op het gebied van koffie maar ook smoothies en thee dranken weten wij met klasse te bereiden. Onze dranken worden bereid met verse producten. De koffie wordt gemaakt van de beste koffie bonen met latte art en een geweldige koffie aroma. Als u kiest voor de theebar, hebben wij verschillende dranken die wij aanbieden. U kunt kiezen voor de verkoelende ice tea maar ook de theecocktails worden steeds populairder. Daarnaast hebben we ook een smoothie bar die uw gasten een heuse vitamine boost geeft. De bartenders maken de smoothies met verse producten zoals groenten en fruit.

 

Een barista inhuren is dus niet alleen op het gebied van koffie. Wij hebben een ruime keuze aan dranken. Onze goed gecertificeerde bartenders, barista’s en theesommeliers zorgen ervoor dat uw gasten een heuse koffiebeleving ervaren.

 

Contact

Wilt u een barista inhuren voor uw evenement? Dit koffiebedrijf helpt u graag met de keuze voor de bar. Wij horen graag uw wensen en samen kijken we wat de mogelijkheden zijn. Wij doen ons uiterste best om aan uw behoeften te voldoen! De barista’s zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Neem een kijkje op onze website voor overige informatie of neem telefonisch contact met ons op om te kijken welke bar geschikt voor u is.