Verschillende leeftijdsgroepen bij kinderopvang De Bilt

V

Wanneer u op zoek bent naar een Kinderopvang De Bilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben geschoold personeel met veel ervaring beschikbaar. Bij ons is het mogelijk om uw kinderen op te vangen vanaf 3,5 uur per week. Eigenlijk werken we met twee verschillende groepen, een verticale groep en een peutergroep. De eerste groep gaat om kinderen van 0 tot 4 jaar. Nu valt het u misschien op dat deze leeftijden erg ver van elkaar liggen. Een baby van nog geen jaar oud is natuurlijk veel minder ver dan een kind van 4 jaar. Maar wij geloven dat dit verschillende voordelen heeft.

Verschillende leeftijdsgroepen bij kinderopvang De Bilt

Het voordeel van een groep die bestaat uit sterk uiteenlopende leeftijden heeft verschillende voordelen vinden wij bij Kinderopvang De Bilt. Zo kunnen deze kinderen sterk van elkaar leren. Ook kunnen kinderen zich ontwikkelen op hun eigen tempo. Daarnaast worden de sociale vaardigheden van kinderen gestimuleerd doordat kinderen rekening met elkaar leren houden. Ook zitten eventuele broertjes en zusjes van tot 4 jaar bij elkaar in de groep. Dit kan aan gaan voelen als een familie. Want zo is het thuis natuurlijk ook. Wij hebben ook bij de peutergroep oog voor het ontwikkelingsniveau van uw kind. Alle activiteiten die we daar uitvoeren zijn gericht op de ontwikkeling van het kind. Ook worden deze kinderen in de peutergroep ingedeeld in een groep waar ze een goede aansluiting mee hebben. Op die manier maken ze vriendjes die bij hun past.

Meer informatie over de opvang

We begrijpen bij Kinderopvang De Bilt dat u meer informatie wilt over de manier van opvang en onze gedachte erachter. Daarom hebben we graag dat ons overal kan bereiken. Op die manier kunnen we u altijd te woord staan over onze werkwijze en aanpak. Ga voor meer informatie ook altijd even naar onze site.