Schoonmaakbedrijf Rotterdam – schoonmaak in de randstad

S

Ben jij het ook zat om continu tegen die vieze vlekken in het tapijt aan te kijken? Of mogen de bureaus wel wat vaker afgestoft worden? Schoonmaakbedrijf Rotterdam helpt jullie de ruimtes schoon te houden.

 

Dit bedrijf is actief in verschillende branches. Zo komen zij regelmatig in de automotive sector, havens en industriegebieden, kantoorbanden, scholen, wooncomplexen en zorginstellingen. Elk gebied heeft andere aandachtspunten. Hier wordt extra veel zorg aan besteed. De medewerkers worden opgeleid in de specifieke branches waarin zij actief zijn, zo blijven zij op de hoogte van wet- en regelgevingen binnen jouw vakgebied.

 

Schoonmaakbedrijf Rotterdam – Diensten

Het voordeel van dit bedrijf is dat zij doelgericht werken. Er komen geen vaste routines aan te pas. Wanneer in een maand de vergaderruimtes veel gebruikt worden, krijgen deze extra aandacht.

 

De 3 p’s staan centraal: People, Planet en Profit. Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Agressieve en chemische schoonmaakmiddelen zijn niet meer van deze tijd. Er wordt continu gezocht naar verbeteringen voor producten.

 

Daarnaast profiteer je bij dit bedrijf van een vervangende spoed service en calamiteitenservice. De vervangende service is gericht op bedrijven die andere schoonmakers in dienst hebben, maar niet op komen dagen. Wanneer de volgende dag een belangrijke klant langs komt, wil je natuurlijk wel dat alles aan kant is. De calamiteitenservice is gericht op noodgevallen. Het calamiteitenteam staat dag en nacht voor je klaar. Hierdoor onderscheidt dit schoonmaakbedrijf zich van concurrentie. Bij noodgevallen als waterschade, inbraakschade of glasschade gaan zij direct voor jou aan de slag. Ook profiteer je van een vaste contactpersoon. Je hoeft niet continu jouw verhaal te vertellen. Dit scheelt veel tijd en zorgt voor een duidelijke en transparante communicatie.

 

Gedurende de jaren is schoonmaakbedrijf Rotterdam uitgegroeid tot hét schoonmaakbedrijf van de Randstad. Wil jij meer informatie of een offerte aanvragen? Bekijk de website of neem contact op.