Badmintonners willen graag uw zaal huren Delft

B

Sinds kort zijn wij begonnen met een badmintonvereniging. Hiervoor konden wij altijd bij de plaatselijke sporthal een zaal huren Delft. Maar we zijn ondertussen al behoorlijk gegroeid. Wat begon met een clubje van 10 man, zijn we nu een vereniging van maar liefst 35 mensen. Dit is natuurlijk een veel groter aantal en daarom hebben wij tijdens de trainingen ook meer ruimte nodig. Nu kan echter de plaatselijke sporthal dit ons niet bieden. Zij hebben maar beperkte ruimte ter beschikking en zo zijn er ook andere verenigingen die hier een zaal huren Delft. Momenteel zijn wij dus op zoek naar een locatie waar wij deze prachtige sport kunnen beoefenen. Het liefst wel een beetje in de buurt.

Woensdagavond

Wij willen een zaal huren Delft willen wij graag op de woensdagavond voor 1,5 uur. Zodat wij alle tijd hebben voor het beoefenen van deze sport. Echter zullen wij wel badmintonvelden moeten kunnen maken in uw sporthal. Deze lijnen zullen dus op de grond moeten staan en er zullen netten voor de velden aanwezig moeten zijn met de bijhorende palen natuurlijk. Voor de rest zorgen wij zelf. We nemen onze eigen rackets en shuttles mee. Heeft u nog een gaatje op de woensdagavond? Dan nemen wij graag deze tijd in beslag voor u. Zo heeft u geen lege zaal en kunnen wij vrolijk verder met onze competitie.

Bent u wie wij zoeken?

Heeft u nog een zaal over op de aangegeven avond en ook eens in de twee weken op zaterdag? Dan willen wij graag bij u een zaal huren Delft. U zult geen last van ons hebben en wij zijn natuurlijk altijd in voor een drankje, dus komen ook graag bij u aan de bar wat drinken. Heeft u genoeg ruimte voor 35 fanatiek spelende badmintonners? Neem dan contact op met mij en wellicht kunnen we er een leuke deal van maken.