Vakantiepark in Holten voor gezelligheid en rust

V

Vraag iemand van buiten Twente of Salland waar het mooie dorpje Holten ligt en ze zullen u misschien vragend aankijken en het antwoord niet weten. Eigenlijk is dat heel erg jammer, want de mensen die het dorp wel kennen zullen u vertellen dat het een erg leuke plek is om eens een keer een lekkere vakantie in eigen land door te brengen. Wat u dus beslist eens moet doen is zoeken naar een leuk vakantiepark in Holten, dan weet u zeker dat u en uw gezin een paar heerlijke dagen zullen gaan beleven.

En op zo’n vakantiepark in Holten merkt u meteen dat u in een oase van rust terecht bent gekomen, zonder dat u daarbij niets in de buurt vindt. Want ondanks dat Vakantiepark Holterberg wordt omgeven door drie grote natuurparken is er ook veel te doen voor mensen die naar gezelligheid en cultuur zoeken.

Wat bijvoorbeeld te denken van het leuke centrum van Holten, dat op loopafstand van Vakantiepark Holterberg ligt. Daar vindt u leuke terrassen en mooie musea, leuke winkels en mooie wandelpaden, eigenlijk alles waar u tijdens een vakantie tegenaan wilt lopen. En weet u even niet meer wat u overdag moet doen, dan staat het personeel van Vakantiepark Holterberg natuurlijk klaar om u van informatie te voorzien.

Lekker lachen en spelen op een vakantiepark in Holten

Wie naar Bungalowpark Holten of een ander vakantiepark in Holten komt hoeft er niet eens zelf voor te zorgen dat hij of zij wordt vermaakt. Er is namelijk zoveel te doen op het park dat het bijna automatisch gaat. Wat bijvoorbeeld te denken van het heerlijke verwarmde zwembad op Bungalowpark Holten, waar u en uw kinderen heerlijk kunnen badderen.

Of één van de vele speeltuinen op het park waar uw kinderen veilig en vertrouwd kunnen spelen en vriendjes kunnen maken. Als ze één keer op Bungalowpark Holten zijn geweest willen ze nooit meer naar huis!