Bungalowpark Holterberg is hectares vol plezier

B

Tegenover ons zit Jan. Jan is al sinds jaar en dag een vaste gast op Bungalowpark Holterberg en kan dus ook heel erg goed uitleggen wat er zo aantrekkelijk is aan het verblijven op dit park. Maar Jan heeft helemaal geen zin om daarover te praten, want hij geniet gewoon lekker van zijn vakantie. Daarom laten we Jan maar gewoon lekker met rust en leggen we u zelf wel uit waarom u beslist eens een keertje bij ons op het park moet komen. En als u dat dan doet, dan begrijpt u dan u net zoals Jan ook gewoon van uw verblijf wilt genieten.

Het zegt veel over de sfeer op Bungalowpark Holterberg. Want bij Vakantiepark Twente merk je namelijk dat de mensen die er zijn helemaal zichzelf zijn. En dat is ook niet zo gek, want zo zijn de medewerkers namelijk ook. Op Vakantiepark Twente vindt u namelijk geen medewerkers die alleen maar plichtmatig hun ding doen, maar mensen die hun ziel en zaligheid gebruiken om het anderen naar hun zin te maken. En dat blijkt ook wel uit het hoge niveauĀ  van service dat u op Vakantiepark Twente aantreft, want dat kan nergens worden overtroffen.

Bungalowpark Holterberg is een grote speeltuin voor iedereen

Laat u niet afschrikken door bovenstaande tussenkop, want we bedoelen natuurlijk niet dat u overal op ons park rondrennende en spelende mensen aantreft. Het enige dat we er maar mee willen aangeven is dat we op dit kindvriendelijk vakantiepark een sfeer willen hebben waarin iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Want daar draait het natuurlijk om op een kindvriendelijk vakantiepark.

En om eerlijk te zijn lukt ons dat heel aardig. Want of u nou komt om de hele dag in de omgeving van uw accommodatie te blijven, of om in de omgeving van het park te fietsen of te wandelen, het kan allemaal en niemand zal er iets van zeggen. De sfeer op een kindvriendelijk vakantiepark is simpelweg geweldig!